Обвиняемият Божков написал писмо до БСП. Съдържанието му не е

...
 Обвиняемият Божков написал писмо до БСП. Съдържанието му не е
Коментари Харесай

Божков прати хабер на БСП – Нинова се хвана

 

Обвиняемият Божков написал писмо до Българска социалистическа партия. Съдържанието му не е ясно, само че е повече от видно, че то разсъни от политически сън лидерката Корнения Нинова. Тя незабавно събра изпълнителното бюро на алените и подреди в събота пускане на подписка във всеки град и обитаемо място за оставка на държавното управление. Всичко това стана ясно на нарочна конференция, която даде Нинова, с цел да изиска поддръжка от Националния съвет.

Наш съдружник в борбата с паралелната страна е народът. Ще потърсим него посредством всички свои структури, членове на Националния съвет, депутати, кметове. Искаме национален избор на съмнение, съобщи Нинова. Тя разяснява, че подписката може да прерасне в искане на избор на съмнение в пленарна зала, само че към този момент подсилен от народа.

Изказването на Нинова потвърждава за следващ път,  че избор на съмнение от Българска социалистическа партия не може да смъкна кабинета. Затова и алената лидерка в този момент мечтае за национален избор.

Всеизвестна е пристрастеността на Нинова към цигарите. Дали обаче към този момент не е почнала да пуши и пури?   

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР